Buna ziua, cum se realizeaza o compensare intre doua societati in cazul urmator: datoria este mai mare de 10.000 lei si nu a depasit 30 zile. Multumesc!#-o
Vreti sa spuneti,obligatii de plata reciproce.Potrivit art.2 si 3 din HG 685/1999 "se poate face compensare de mica valoare-anularea obligatiilor de plata reciproce sub 10000 lei."
Faceti ordine de compensare in limita a 10000 lei,chiar daca nu s-a depasit 30 de zile.
Compensare
Flori David
Se poate face compensarea datoriilor reciproce intre 2 societati (SRL si SA) pe baza documentului \\"protocol de compensare\\" semnat de ambele parti, redactat ... (vezi toată discuția)
Compensari facturi
ROXYBO
Buna ziua. Am o intrebare: am o factura de 20.000 lei de la o firma si vreau sa o compensez cu o factura de a mea catre aceeasi firma de 10.000 lei . Se ... (vezi toată discuția)
Compensare reciproca
NYKOL
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti si mie pana la ce suma se poate face compensare reciproca pe ordine de compensare. Ce conditii trebuie sa indeplineasca suma ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.