avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... model optiune referitoare la durata concediului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

model optiune referitoare la durata concediului crestere copil

Buna ziua ,

Exista vreun model pentru optiunea referitoare la durata CIC?
Dar un termen legal de depunere a acestei optiuni exista ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:50, 28 Iulie 2014
Interventie moderator:

1. Ati mai scris un mesaj identic pe care vi l-am sters deoarece v-am raspns deja la aceste intrebari, pe:
www.avocatnet.ro/content/for...

2. - Nu trebuie sa deschideti un topic nou pentru fiecare intrebare pe aceeasi tema.
- Folositi topicurile precedente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente pensii amarianaro amarianaro Urmatoarea situatie Pot iesi la pensie in mod normal, la limita de varsta (am varsta standard de pensionare si stagiul de cotizare impus) si in acelasi timp ... (vezi toată discuția)
De ce s-a sters intrebarea ? popalucian popalucian Am avut o intrebare pe o anumita tema si am vazut ca este stearsa. Multumesc. Ps: Am avut mai multe nelamuriri si poate de asta m-am repetat. (vezi toată discuția)
Teste grila conform noului cod civil si noului cod de procedura civila catalin1980 catalin1980 Imi da cineva o idee de carte buna, de teste admitere magistratura conform noului cod civil si noului cod de procedura civila?Multumesc! (vezi toată discuția)