avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea mostenirii dupa mama decedata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea mostenirii dupa mama decedata

Buna ziua,
Ma numesc David si am urmatoarea problema:
- in anul 2002 fratele meu mai mare impreuna cu sotia au facut dezbaterea de mostenire dupa tatal decedat in anul 1988 pentru casa si 1/2 loc de veci. Fratii si mama au cedat in favoarea lui dreptul la casa si locul de veci. Fratele mai mare a decedat in anul 2008.
- in data de 30 ianuarie 2014 decedeaza mama. Am mers la un notar si ne-a dat o lista cu documentele necesare: Certificat fiscal din municipiul Galati si din comuna unde are pamantul, Anexa 24 de la Starea civila si Situatia financiara a locului de veci de la ADP Galati.
Cand am mers la Directia financiara sa scoatem Certificatul fiscal ne-a cerut in original si copie dupa buletinele tuturor mostenitorilor iar pentgru cei decedati certificatul de deces si certificatul de nastere in copie, doua persoane refuza sa le prezinte.
Intrebare: - cum se poate obtine Anexa 24 pentru solutionarea succesiunii pentru bunurile ramase ( 1/2 loc de veci si 54700 mp teren agricol).
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire david1953 david1953 Buna ziua, Ma numesc David si am urmatoarea problema: - in anul 2002 fratele meu mai mare impreuna cu sotia au facut dezbaterea de mostenire dupa tatal ... (vezi toată discuția)
Probleme succesorale edinuta edinuta Incerc sa fiu concis pt, o problema incalcita. Eu sunt unicul mostenitor al mamei mele decedate acum 25 ani si al tatalui decedat acum 15 ani. Din locul de ... (vezi toată discuția)
Anexa nr. 24 petreica petreica Buna ziua ma numesc andrei marian si va rog sami datii un raspuns in 1987-1988 parintii mei au decedat find au lasat in urma o casa noi find 3 fratii in ... (vezi toată discuția)