avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cerere de oferta pe loturi
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cerere de oferta pe loturi

Am doua achizitii care se incadreaza fiecare pe directa. Fiind servicii similare as putea face cerere de oferta pe 2 loturi?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: soazig , utilizator 12:07, 30 Iulie 2014
Intrebarea dumneavoastra nu este clara. Pentru a stabili exact care este procedura aleasa, trebuie sa ne spuneti care este valoarea estimata a achizitiei. Achizitia directa pt servicii este sub pragul prevazut la art 19 din OUG 34, adica 30000 E/ cererea de oferta este peste pragul de 30000 Euro, cf art 124.. etc.

In legatura cu produsele similare: ce intelegeti prin produse similare?
Intrebarea a fost la general.Concret-am doua lucrari ale caror val estimata pt fiecare se incadreaza fiecare pe achizitie directa. Pot sa fac cerere de oferta pe 2 loturi ;val estimata fiind suma valorilor estimate pt fiecare.
Ex.
val estimata reabilitare cladire 1= 200.000 leifara tva

val estimata reabilitare cladire 2= 300.000 leifara tva
Pt ele doua pot face o procedura de cerere de oferta cu val estimata de 500.000 lei pe 2 loturi?
Sper ca am fost mai explicita. Va multumesc.
Am inteles, m-ati incurcat cu achizitia directa.
Puteti face cerere de oferta daca valoarea estimata este superioara pragului prevazut la art 19. Daca aceasta este de 500000 lei, va incadrati. Procedura se alege in functie de valoarea totala a loturilor nu pt fiecare lot in parte.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2014
soazig, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa sau eludare prag valoric ? dana.sm dana.sm Buna. Cum interpretati urmatoarea situatie: - exista un proiect privind executia unei lucrari de consolidare a unei cladiri. Proiectul are ca valoare ... (vezi toată discuția)
Cum estimez corect valoarea la porcedura simplificata, dupa ajungerea la pragul in care nu se mai poate face achizitie directa cristinacarina cristinacarina Am o nelamurire legata de valoarea estimata pe care trebuie sa o contina documentatia in cazul unei proceduri simplificate (fosta cerere de oferta din OUG ... (vezi toată discuția)
Valoare estimata la procedura simplificata cristinacarina cristinacarina Am o nelamurire legata de valoarea estimata pe care trebuie sa o contina documentatia in cazul unei proceduri simplificate (fosta cerere de oferta din OUG ... (vezi toată discuția)