avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CNP Gresit Proces Verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CNP Gresit Proces Verbal

Buna seara,

S-a intocmit proces verbal de contraventie pentru stationarea intr-o zona nesemnalizata corespunzator. 3 puncte penalizare, 360 lei amenda.
La mentiuni am trecut "Zona nu este semnalizata corespunzator" si am semnat pv. pentru a-l putea contesta si sa nu ma mai intind atat.
Cand am ajuns acasa am observat ca CNP-ul este gresit (ultima cifra in loc de 7 e 5 si e cat se poate de clar). Mi-a fost citit doar motivul si suma de plata.

Mai este valabil procesul verbal daca e gresit CNP-ul ? Care sunt urmatorii pasi ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:22, 28 Iulie 2014
tynatwine a scris:

. A refuzat sa-mi arate poza (e vorba de stationare) si nu are martor.

Daca apreciati ca se justifica efortul,puteti formula plangere contraventionala,dar pentru aspectele precizate nu aveti sanse sa obtineti hotarare favorabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O decizie definitiva si irevocabila mai poate fi atacata? bogdanaalex24 bogdanaalex24 Salutare! Am si eu o problema...m-am trezit acasa cu o amenda pt ca am parcat pe locul cuiva atribuit...m-am trezit cu o amenda de 1500 de lei, evident ca am ... (vezi toată discuția)
Amenda declarație proprie răspundere Lumi87 Lumi87 Bună ziua, am și eu va rog o întrebare și implicit nelămurire... Am primit o amenda cum ca în data de 12 aprilie nu as fi deținut declarația pe propria ... (vezi toată discuția)
Rubrica instiintare de plata incompleta mariusmarius7wd mariusmarius7wd Buna seara, Constituie un motiv de a contesta in instanta un procesul verbal de contraventie, faptul ca la instiintarea de plata este trecut doar numele ... (vezi toată discuția)