avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire debitor si codebitor
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire debitor si codebitor

buna seara,
in calitate de debitor al unui contract de credit, in urma executarii silite se retine din salariul meu 1/3, luna aceasta fiind a patra. Astazi codebitorul a primit si instiintarea de infiinatare a popririi, daca nu plateste suma intreaga.
Este legal si normal sa primeasca poprire pe salariu pe acceasi suma ca si mine desi mi se retine deja din aceasta suma?
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
puisorm, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:48, 29 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

pe instiintare asa scrie doamna in calitate de codebitor la contractul...
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2014
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
daca sunteti in executare silita, nu mai poate fi vb de rata, toata suma devenind exigibila.
E firesc ca si codebitorului sa i se infiinteze poprire pe salariu, ambii raspundeti in solidat pt aceeasi suma. Cand se va indestula creditorul, executarea va inceta si veti primi pv-ul de incetare a executarii, iar angajatorii adrese de ridicare a popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu ovidana ovidana Am primit o adresa de la un executor bancar prin care imi solicita poprirea salariului unui angajat, in baza unui contract de credit. In urma discutiilor avute ... (vezi toată discuția)
Ifn indatoreaza peste suta lavsuta bibicarina bibicarina Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, am si eu o intrebare In urma unei executari silite a unui credit ipotecar, poprirea pe salariu se face doar la cel pe numele caruia este creditul ... (vezi toată discuția)