buna seara,
in calitate de debitor al unui contract de credit, in urma executarii silite se retine din salariul meu 1/3, luna aceasta fiind a patra. Astazi codebitorul a primit si instiintarea de infiinatare a popririi, daca nu plateste suma intreaga.
Este legal si normal sa primeasca poprire pe salariu pe acceasi suma ca si mine desi mi se retine deja din aceasta suma?
daca sunteti in executare silita, nu mai poate fi vb de rata, toata suma devenind exigibila.
E firesc ca si codebitorului sa i se infiinteze poprire pe salariu, ambii raspundeti in solidat pt aceeasi suma. Cand se va indestula creditorul, executarea va inceta si veti primi pv-ul de incetare a executarii, iar angajatorii adrese de ridicare a popririi.
Poprire salariu
ovidana
Am primit o adresa de la un executor bancar prin care imi solicita poprirea salariului unui angajat, in baza unui contract de credit. In urma discutiilor avute ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu
tatiananae81
Buna ziua, am si eu o intrebare
In urma unei executari silite a unui credit ipotecar, poprirea pe salariu se face doar la cel pe numele caruia este creditul ... (vezi toată discuția)