avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sume imputate de Curtea de conturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sume imputate de Curtea de conturi

Buna ziua. Curtea de conturi a imputat tichetele de masa unei persoane care intre timp a decedat.Ma intereseaza sa stiu daca acea suma se mai poate recupera si in ce fel.Contabila de la primarie vrea sa recupereze banii de la sotie. Nu stiu bine in ce categorie se incadreaza problema mea.

Alte discuții în legătură

Tichete de masa sau contravaloare masa calda ? eugen i eugen i Angajati Primarie oras, ( functionari publici ) nevoiti in urma controlului Curtii de Conturi sa dam inapoi banii primiti pentru contravaloarea masa calda, in ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit pe tichete cadou aaana aaana Salutare tuturor! In noiembrie 2010 Curtea de Conturi a imputat primariei, printre altele, impozitul aferent tichetelor cadou primite de angajati in 2008 si ... (vezi toată discuția)
Legea 78/2018 privind exonerarea personalului platit din fonduri publice Maryana@ Maryana@ Buna ziua! Sunt consilier juridic la primarie si ma confrunt cu urmatoarea problema. In anul 2016 Curtea de Conturi a imputat unei salariate de-a noastra, ... (vezi toată discuția)