avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Legea 78/2018 privind exonerarea personalului platit ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Legea 78/2018 privind exonerarea personalului platit din fonduri publice

Buna ziua! Sunt consilier juridic la primarie si ma confrunt cu urmatoarea problema. In anul 2016 Curtea de Conturi a imputat unei salariate de-a noastra, personal contractual o suma de bani ca fiind drepturi salariale incasate necuvenit. primaria a fost obligata sa o dea in judecata pentru recuperarea prejudiciului. In prima instanta am avut castig de cauza, iar persoana in cauza a facut apel. Acum, in temeiul Legii 78/2018 privind exonerarea personalului platit din fonduri publice de la plata unor sume reprezentand venituri de natura salariala, debitele constatate de Curte nu se mai recupereaza. Daca renuntam la judecata in faza actuala( procesul este aproape de final), ma gandesc sa nu avem probleme la un nou control deoarece, asa cum am mentionat, in prima instanta a castigat primaria. Va rog frumos lamuriri!!!

Alte discuții în legătură

Renuntare la judecata in apel Maryana@ Maryana@ In urma unui control al Curtii de Conturi unui salariat al institutiei noastre, personal contractual, i-a fost imputata suma de 50000 lei reprezentand drepturi ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de imputare spor conditii vatamatoare functionar public europe europe In data de 11.04.2014 a fost intocmit Raportul de audit a Curtii de Conturi. In data de 08.05.2014 a fost emisa Decizia Curtii de Conturi,primita la UAT in ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala pentru bugetari razvan29 razvan29 Buna ziua. Nevasta mea lucreaza la o primarie ca functionar public resurse umane. Acum cativa ani in urma, la \\\\"cererea\\\\" primarului de atunci a inclus ... (vezi toată discuția)