avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Violare corespondenta electronica
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Violare corespondenta electronica

daca cineva iti acceseaza contul de corespondenta on line , cum il faci sa plateasca gestul mizerabil?
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 13:04, 29 Iulie 2014
se poate , pentru asa ceva este o lege , dar trebuie demonstrat IP-ul providerului si ID-ul PC-ului de pe care s-a efectuat "paguba" . dar asta implica ani de zile de procese .
Depuneti plangere la politie pt violarea secretului corespondentei.
daca aveti domeniu platit , da aveti dreptul de a merge cu plangerea mai departe de politie . daca aveti adresa cu domeniu yahoo....gmail...sau hotmail (ca exemplu) , acea plangere va fi depusa in vreo arhiva a sectiei de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

G mail imi prezinta un raport privind ip -ul celor care deschid adresa ovidiu7676 ovidiu7676 am vreo 4 IP-diferite ce se intampla, stiam ca e sigur in comparatie cu YHAOO. (vezi toată discuția)
Adresa de e-mail sparta, conturi pe hi5, facebook, etc. mistermoney18 mistermoney18 In urma cu 2 ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot demonstra ca mi-a fost ''spart'' calculatorul si mi s -au furat informatiile din el ela13 ela13 buna seara!m-am despartit de putin timp de prietenul meu...care aseara mi-a spus niste lucruri pe care le putea afla NUMAI SI NUMAI(nu le mai stia nimeni ... (vezi toată discuția)