avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Iesire asociat din firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Iesire asociat din firma

Buna tuturor,
intrebarea mea ar fi, daca iese un asociat din firma, mai poate reintra? Si o alta intrebare, daca unui asociat i se retrage dreptul de administrator, mai poate deveni administrator?
Cel mai recent răspuns: justfor , utilizator 16:23, 29 Iulie 2014
Dacă unul dintre asociați se retrage din firmă la un moment dat, acesta poate să revină ulterior.
Cu privire la dreptul de a redeveni administrator, depinde de motivele pentru care i s-a restras acest drept.
multumesc pt raspuns. i se va retrage acest drept, pt ca va fi asociat unic si administrator intr-o alta companie. Dupa cum stiu, daca esti asociat unic si administrator intr-o firma, nu mai poti fi asociat administrator intr-o alta firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din actionariat srl Diana Macarascu Diana Macarascu In cadru unui SRL la care sunt asociat, mai exista un asociat care are procentul majoritar. Dat fiind faptul ca evident nu ne putem intelege, avand refuzul ... (vezi toată discuția)
Retragerea dintr-o societate bob02008 bob02008 Buna ziua Dețin cu o persoana un SRL-D de doi ani. Firma a acumulat ceva datorii către stat Asociatul meu , s-a mutat din oras. Iar eu am rămas cu munca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cesionez partile sociale Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, detin parti sociale intr-un srl, eu am 2, administratorul 18, doar doi asociati. Ce pot face in situatia in care vreau sa ma retrag din firma, ... (vezi toată discuția)