avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Punere in aplicare hotarararea definitiva
Discuție deschisă în Executare silită

Punere in aplicare hotarararea definitiva

Buna ziua.
Mama mea a obtinut o hatararea definitiva si irevocabila la o respingere a contestatiei de restituire a dreptului de proprietate formulata la comisia judeteana.
Hotararea comisiei a argumentat ca, contestatia nu a fost formulata in termen. Hotararea instantei de judecata anula in partea hotararea comisiei judetene, deoarece acesta era emisa pentru mai multe persoane, si dispunea reluarea procedurilor.
In urma acestei hotarari s-a adresat in luna martie cu o scrisoare la comisia locala pentru a pune in aplicare prezenta hotarare, respectiv retrimiterea la comisia judeteana a dosarului de reconstituire a dreptului de proprietate.
Pana la acesta data nu a primit raspuns la acesta solicitare.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat cu privire la demersurile care se pot face pentru punerea in aplicare a acestei hotarari.
Va multumesc, anticipat.
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2014
laky, utilizator
Cel mai recent răspuns: laky , utilizator 13:19, 29 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare hotarare comisie reconstituire drept de proprietate laky laky Buna ziua. Am scris pe forum mai mult despre acest subiect, si am ajuns intr-un punct unde se pare ca am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am actionat in ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren legea 18/1991 sctunning sctunning Buna ziua. In temeiul Legii fondului funciar nr.18/1991 tatalui meu i s-a stabilit dreptul de proprietate prin hotararea comisiei judetene din 1992 pentru o ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991a fondului funciar-sentinta civila ramasa definitiva si irevocabila care nu este pusa in aplicare de primaria unei comune ... panteraadi panteraadi Cauza civila-Plangere pe art.11 ,alin.4 din Legea 18/1991 a Fondului Funciar,parti in cauza au fost petentul ,Primaria-Comisia Locala de aplic. a Legii18/1991 ... (vezi toată discuția)