avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contopire pedepse
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contopire pedepse

buna ziua. pe scurt, in 2009 am facut un fals ( o adeverinta de salariu ) pentru un prieten. in 2014 am fost condamnat definitiv la un an inchisoare cu suspendare.

in 2010 am condus sub influenta bauturilor alcoolice, fapt pentru care am dosar penal. daca voi fi trimis in judecata am sanse la contopirea pedepselor pentru a ramane cu suspendare?

va multumesc anticipat
Nu, cea de-a 2 infractiune este in timpul termenului de incercare, daca veti fi condamnat, se vor aduna si pedeapsa rezultanta va fi in regim de detentie.
in 2014 a fost condamnat..deci e concurs si are sanse
puncuskaa a scris:

in 2014 a fost condamnat..deci e concurs si are sanse


Da, asa este, mi s-a parut initial ca era in termenul de incercare, nu am fost atent la anul condamnarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O condamnare + asteptarea a inca una mihaistefanadrian mihaistefanadrian Buna ziua, Am o problema. Am fost judecat pentru inselaciune si am fost condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare, cu termen de incercare 5 ani. Fapta ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare in termenul de incercare? daniela_dany88 daniela_dany88 Sotul meu a condus fara permis si a fost prins, i s-a dat o pedeapsa de 10 luni cu suspendare. Acum cateva luni a condus iarasi fara permis si a fost prins. Ce ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis marinelp marinelp buna ziua ! la mine e putin mai complicat, am doua dosare penale; 1 am condus sub influenta bauturilor alcoolice antre timp dosarul era la parchet deci nu eram ... (vezi toată discuția)