Am o bunica bolnava de cancer de care are grija mama de ceva timp.
Mama mai are 4 frati care nu sunt interesati sub nici o forma de starea acesteia.
Cum poate face bunica un testament valabil daca nu este in stare sa scrie si nici sa se deplaseze la notar?
Daca mostenirea nu a fost dezbatuta la moartea bunicului meu ce parte poate mosteni mama?
bunica poate sa cedeze partea ei, care este de 5/8 din avere mamei pdvs prin contract de intretinere... in felul acest mama dvs va avea cei 5/8 plus partea ei legala... dar e foarte posibil sa ajungeti la judecata daca are asa frati... eu zic sa consultati un notar si sa faceti actele pana nu moare bunica... va trebuie si certificat medicolegal care sa ateste faptul ca bunica e in depilinatatea facultatilor mintale sa nu poata fi atacat actul notarial
Mostenire
laura_copaci
Am si eu o problema in legatura cu mostenirea mai exact bunicul meu a murit in 1983 ,dupa moartea lui averea sa impartit intre bunica mea ,tatal meu si fratele ... (vezi toată discuția)
Mostenire negata
alitys
IN OCT 2009 BUNICA MEA MI-A FACUT TESTAMENT CA UNICA MOSTENITOARE A BUNURILOR SALE INTRUCAT SOTUL SI FIUL ACESTEIA(RESPECTIV TATA SI BUNICUL MEU)ERAU ... (vezi toată discuția)
Succesiunea
cristache paula
va rog mult ajutati-ma cu unele nelamuriri.
mama mea vrea sa deschida succesiunea dupa bunicul meu ,si nu stiu ce parte ii revine ei.
bunicul meu a avut 4 ... (vezi toată discuția)