avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preluare parti sociale dintr-o societate agricola
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preluare parti sociale dintr-o societate agricola

Puteti sa-mi spuneti care ar fi forma prin care as putea sa preiau partile sociale ale unei persoane dintr-o societate agricola infiintata pe baza legi 36/91?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: e668161 , utilizator 17:55, 29 Iulie 2014
prin cesiune sau donatie
Daca vedeti legea Nr. 36 din 30 aprilie 1991 privind societatile agricole si alte forme de asociere in agricultura nu pare sa fie atat de simplu sau clar acest aspect. Pe de alta parte nici nu vad cum pot fi transferate altfel niste parti sociale ale unei societati de acest gen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma de catre consiliu local elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: o prietena lucreaza la o Primarie din judetul Mehedinti si sunt interesati sa isi ... (vezi toată discuția)
Arenda societati agricole yoolee yoolee Exista vreun act normativ care interzice societatilor agricole constituite conform Legii nr. 36 din 30 aprilie 1991 privind societatile agricole si alte forme ... (vezi toată discuția)
S.a. asociat in societate agricola? flaviana flaviana Poate o societate pe actiuni sa aiba calitatea de asociat intr-o societate agricola (infiintata in baza Legii nr. 36/1991) si acest lucru in baza unei cesiuni ... (vezi toată discuția)