avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comisioane banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comisioane banca

Buna ziua,

Acum un an de zile aveam un cont la banca pe zero, deci fara nici o datorie.
Saptamana tecuta am primit un mesaj de la banca pe telefon cum am de achitat o anumita suma. Am fost la banca sa intreb de unde apare aceasta datorie si mi s-a spus ca din comisioane de administrare plus penalizari.

As vrea sa stiu ce se poate intampla daca nu platesc suma datoarata din comisionul de administrare+ penalizari? Poate banca sa imi puna poprire pe salariu sau sechestru pe bunuri?
Daca nu platiti suma datorata, banca poate proceda la executarea silita pentru recuperarea debitului, respectand dispozitiile legale in vigoare, in functie de provenienta debitului, clauze contractuale, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont - compensatie invocata de tertul poprit (banca) la care debitorul are deschis cont ContSters22096 ContSters22096 Speta: debitorul X este executat silit de creditorul Y. In cadrul executarii se popreste un cont al lui X deschis la banca B. Banca infiinteaza poprirea, insa ... (vezi toată discuția)
Buna- penalitati mari incat nu o sa scap vreodata de datorie darylu darylu sunt executata silit de recuperatori..nu stiu ce sa mai fac..unde sa ma adresez..imi opreste din salariu jumatate adica [450 lei]pentru 4 banci care una ... (vezi toată discuția)
Blocare cont ContSters109653 ContSters109653 Exista o suma minima de la care AFP ( MEF) pot bloca contul unei persoane juridice ? Contul PJ poate fi blocat si pentru 1 leu ? VA INTREB PT CA AM CAZ DE ... (vezi toată discuția)