avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata cheltuielilor comune pentru chiriasi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata cheltuielilor comune pentru chiriasi

V-as fi recunoscator pt o parere privind plata cheltuielilor comune si administrative avand in vedere ca eu sunt chirias.

As vrea sa stiu daca se adauga si proprietarul(care locuieste in alta localitate) la plata acestor cheltuieli deoarece de la asociatia de proprietari mi s-a adaugat inca o persoana la cheltuielile comune si cheltuielile administrative,aceasta fiind proprietarul imobilului.
Nu mi se pare normal,dar poate asa e legal de aceea va rog sa ma lamuriti dumneavoastra.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:54, 29 Iulie 2014
Raspunsul este conditionat de aspectul esential daca proprietarul a informat oficial asociatia de proprietari despre numarul locatarilor din imobil
Atata timp cat proprietarul nu locuieste efectiv in imobil,impunerea de numar majorat de persoane la calculul cotelor de intretinere constituie abuz
Solicitati proprietarului apartamentului sa solicite oficial presedintelui de asociatie sa clarifice situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii katalino10 katalino10 lucrez in italia de 7 ani,apartamentul din romania este gol nu locuieste nimeni de ce sa mai platesc intretinerea?????????????? este normal sa fiu trecuta 0+1 ... (vezi toată discuția)
Drepturile chiriasilor Ionesimo Ionesimo Buna seara, as dori sa stiu ce drepturi am ca locatar intr-o asociatie de proprietari , avand un apartament inchiriat si domiciliul stabil la adresa ... (vezi toată discuția)
Restante asociatie aneramo aneramo Tatal meu are un apartament in care nu mai locuieste nimeni, nici copiii lui, fiind casatoriti in alte orase, nici tata si mama caci sunt plecati in ... (vezi toată discuția)