avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de inchiriere a unui mijloc fix intre doua ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de inchiriere a unui mijloc fix intre doua persoane juridice.

mai este necesara trecerea pe la notar ???
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 08:32, 30 Iulie 2014
Din ce cunosc eu, nu mai este nevoie. Inregistrarea contractului la notar ii da mai multa credibilitate in fata unui eventual control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract imprumut baltazar baltazar Am infiintat un SRL; Exceptand cheltuielile de constituire,in perioada imediat urmatoare, voi face unele achizitii necesare firmei din banii mei.Am inteles din ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala cercetasa cercetasa problema vatamare corporala martorii partii civile(vatamate) din proces nu au fost de fata dar au declarat asa cum a vrut vatamatul cum pot gasi solutii sa ... (vezi toată discuția)
Factura de prestari servicii de valoare mare deductibila? addrianno addrianno Buna ziua, Credeti ca e deductibila si mai ales credibila o factura de prestari servicii(studiu de piata,fezabilitate) in valoare de 20000 eur???eu am ... (vezi toată discuția)