avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Depuneri false de catre agent bancar - cui ma adresez
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Depuneri false de catre agent bancar - cui ma adresez

Buna ziua,

Socrul meu suspectez ca a fost victima unei inselaciuni. Respectiv agentul bancar incasa suma care trebuia depusa pentru un depozit, fara sa prezinte nicio chitanta.
Extrasul arata ca in cont sunt mult mai putini lei decat cei dati de socrul meu.
Banca sustine ca agentul respectiv nu mai lucra la banca din octombrie anul trecut, dar socrul meu a continuat sa ii dea bani in lunile urmatoare.
De asemenea, banca are un proces cu aceasta angajata si i-au sugerat socrului meu sa se alature ca parte civila.

As vrea sa stiu ce demersuri trebuie sa ia socrul meu? Sa se alature bancii sau sa deschida separat un proces impotriva bancii?

Cui ar trebui sa ne adresam: politiei, unui avocat?

Multumesc frumos pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:31, 7 August 2014
Sa faca plangere la politie pt inselaciune.
Are vreo dovada ca ii dadea agentului bani ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie virata in cont bancar Verisss Verisss buna ziua. v-as ruga, daca se poate, sa ma lamuriti intr-un aspect legat de virarea banilor pt indemnizatie crestere copil. la depunenrea dosarului am optat ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie AlinGeorgian AlinGeorgian [quot]Bună ziua! În momentul restituirii garanției firmei pentru acoperirea pierderilor suferite este obligata firma sa dea un document justificativ ca a ... (vezi toată discuția)
Card pentru garantii Doina Elena Doina Elena Unor angajati care au gestiuni , li se deschide cont in banca pentru garantiile retinute. cine suporta cheltuielile privind comisionele bancare? (vezi toată discuția)