avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Frauda informatica
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Frauda informatica

Salut !

Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi l-au spart intr-un week-end din februarie , eu depunand plangere la politie la 2 zile distanta ! Am depus plangerea , mi s-a spus de la politie prima data ca ar intra la " VIOLAREA CORESPONDENTEI " ca mai apoi sa mi se spuna ca intra defapt la " FRADUDA INFORMATICA " ! AU facut exact ce scrie in art . de la frauda informatica , mi-au restrictionat accesul , mi-au vazut mesaje / convorbiri primare , mi-au sters notificari etc . dar nu pentru un scop financiar , ci doar sa imi pateze mie onoarea ! In prezent cazul este la Parchet de 5 luni jumate si nu s-a facut nimic pana in prezent ! Am fost si am vrut sa mut cazul dar D. procuror la care este cazul nu ma lasart ! Zice ca lucreaza la el de atunci ! Am si doi martori + IP de la net a alora care mi-a spart contul de facebook ! Ce credeti ca as putea sa fac ? Si acesti baieti , patru la numar , 2 de 16 ani jumate si doi de 18 , ar putea fi arestati ? Eu si familia dorim sa fie drastic sanctionati , arestati pentru cel puitin 2-3 luni , credeti ca se poate ?
Va multumnesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2016
Admin, administrator
P.S. - stai linistit , nu o sa fie nimeni arestat pentru o asemenea problema .
nu are unde sa vada, lucrarile penale nu sunt afisate. Doar daca se va ajunge in instanta , veti vedea afisat dosarul.
Personal, nu cred ca vor pati mare lucru, nu vor fi arestati, nu vor face inchisoare.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2014
gi-jane2, moderator
Fie , astept sa vad ce zice judecatorul !
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2014
ContSters327384, utilizator
E un cont care nu va apartine, deci nu vi s-a incalcat niciun drept.
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva pretinde ca sunt eu pe facebook lupas_camelia lupas_camelia Buna ziua, De ceva timp cineva creeaza conturi cu numele meu pe Facebook si trece la informatii lucruri care nu sunt adevarate si care aduc prejudicii ... (vezi toată discuția)
Violarea secretului corespondentei electronice? deatacitta deatacitta buna, am intampinat de curand o problema cel putin uimitoare daca nu ciudata.cerand ajutorul unui prieten francez pentru a reinstala windowsul pe computerul ... (vezi toată discuția)
Adresa de e-mail sparta, conturi pe hi5, facebook, etc. mistermoney18 mistermoney18 In urma cu 2 ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)