avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract prestari servicii expirat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract prestari servicii expirat

buna ziua.am facut un contract cu o firma de geamuri termopane.trebuiau sa vina in 15 zile lucratoare sa ne monteze geamurile.au trecut deja 12 zile in plus.ne au amanat de vreo 4 ori si in final au zis k vin azi.dar nimeni nimik.imi puteti sp va rog ce am putea face?avem si un copil de 5 luni si deja stam de aproape 2 luni cu casa intoarsa k ei nu au bunul simt sa vina
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:25, 30 Iulie 2014
plangere la ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defecte de fabricație constatate în 24 de ore de la montarea ușii. cum pot obliga firma să le remedieze? Ovyseby Ovyseby Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Vreau sa dau in judecata si sa fac plangere la ANPC pentru o firma de Usi. Am platit in avans (60 de ... (vezi toată discuția)
Refacere geamuri termopan executate greșit camelia2012 camelia2012 buna ziua.acum 2 luni de zile miam dat comanda la niste geamuri termopan...saptamana trecuta a venit cu ele sa mi le monteze dar sunt mai mici cu 20 de cm o ... (vezi toată discuția)
întrebare - refacere geamuri termopan executate greșit camelia2012 camelia2012 buna ziua.acum 2 luni de zile miam dat comanda la niste geamuri termopan...saptamana trecuta a venit cu ele sa mi le monteze dar sunt mai mici cu 20 de cm o ... (vezi toată discuția)