avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amplasare cos fum fata de vecinatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amplasare cos fum fata de vecinatate

Buna ziua, am urmatoarea problema; mi-am mansardat casa decaland mansarda fata de restul casei cu 60 cm deoarece nu am obtinut acordul vecinei care are casa lipita de casa mea.Deci intre cosurile ei de fum si casa mea care este mai inalta acum decat a ei cu aprox 4 m exista spatiul de 60 cm de care am vorbit.Acum ma reclama ca nu mai are tiraj la cosuri.Exista vreo prevedere legala care sa ma oblige sa ii inalt cosurile? Si daca le inalt in ce le ancorez, ptr ca nu sunt de accord sa le ancorez de casa mea?

Alte discuții în legătură

Cos de fum pe calcan mai inalt i97ccp i97ccp Buna seara, Am autorizatie de constructie, cu alipire la calcan. Nu a fost nevoie de acordul vecinului pentru emiterea autorizatiei. Acum, vecinul vrea bani, ... (vezi toată discuția)
Sita parascântei draxl draxl 1. Unde se monteaza sita parascantei pe un cos de fum inalt de 10 metri, cos ce apartine unei centrale pe lemne? 2. Pentru aceslasi cos de fum este necesar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vecinul nostru a dărâmat o parte din casa veche ... ginavirginica ginavirginica Bună ziua! Vecinul nostru a dărâmat o parte din casa veche și a reconstruit o altă clădire! La casă veche hornul era pe casă și nu am avut probleme cu ... (vezi toată discuția)