De unde pot afla care sunt celelalte dispozitii ale sentintei cand aceasta a fost schimbata doar in parte.Daca nu se face recurs sentinta va fii refacuta de instanta din fond in care vor fii trecute toate mot a mot.....nu mai inteleg nimic,asa am citit undeva.
Multmesc anticipat ptr.raspuns.
Buna ziua,
In partea finala a deciziei di9n apel se va scri care sunt punctele din sentinta initiala schimbate.
Veti compila dumneavoastra punctele din cele doua pronuntari ca sa stiti ce aveti de facut dupa ce acestea vor fi legalizate.
Nicio instanta de fond nu scrie alta sentinta.
Daca nu va descuircati consultati un avocat.
si daca acestea raman definitive eu voi merge la executor cu ambele sentinte ca sa-mi pot recupera prejudiciul?ptr ca in instanta de fond la final este trecuta fraza se vor mentine celelalte dispozitii ale sentintei,fara sa fie explicate care sunt acelea,nu vad ce era asa greu sa mai scrie o fraza ca practic una singura nu se regaseste in sentinta de apel si este in cea de la fond,nu prea inteleg au scris o decizie de 10 pagini si nu au putut sa mai scrie o fraza....dubios sau poate asta este si ideea intelege fiecare ce vrea chiar daca instanta poate intelege diferit de mine.
da, mergeti cu ambele hotarari legalizate la executor sa va recuperati prejudiciul... executorul va sti ce are de facut chiar daca dvs nu intelegeti...
Incheiere ?
magyari
Am intentat un proces la inceputul anului 2008. Am castigat in prima instanta ( Tribunal ), dupa care am avut de asteptat peste 6 luni de la data admiterii ... (vezi toată discuția)