am lucrat la un fastfood un an de zile pe cartea de munca sunt cu 4 ore dar eu am lucratde la 8 la 17 adica 9 ore in loc de 4 avand doi asociati unul a plecat si a venit altul in urma unor neintelegeri mi am bagat demisia ,va mentionez ca nu am avut concediu decat de sarbatori 3 craciun 3 revelion 2 de pasti in rest am muncit de luni pina sambata cate 9 ore acum ca mi am depus demisia nu vor sa imi mai dea salariul restant pentru ce am lucrat si garantia care mi sa oprit la angazare sa nu mai zic de concediu mia dat trei zile si mia scos ochii ca nu am lucrat pentru el acum ma trimite de la unu la altu anul din angajatori cum pot sa imi recuperez banii ca nu vor sa mii mai dea.
va multumesc
incepand cu o reclamatie la DSVSA , urmata de ITM , apoi una la Politia Economica , apoi una la Grada Financiara...si apoi or sa te roage sa-i lasi in pace dupa citi vor achita restantele.
faptul ca iti dai demisia de undeva , nu inseamna ca renunti la unele drepturi .
Daca au camere de filmare instalate mentionati in reclamatii sa verifice pe camere cat ati muncit zilnic - programul efectiv de peste 8 ore. Daca cumva aveti acces la ele o copie a catorva zile ar prinde bine pentru controale.