avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara salariu restant platit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara salariu restant platit

am lucrat la un fastfood un an de zile pe cartea de munca sunt cu 4 ore dar eu am lucratde la 8 la 17 adica 9 ore in loc de 4 avand doi asociati unul a plecat si a venit altul in urma unor neintelegeri mi am bagat demisia ,va mentionez ca nu am avut concediu decat de sarbatori 3 craciun 3 revelion 2 de pasti in rest am muncit de luni pina sambata cate 9 ore acum ca mi am depus demisia nu vor sa imi mai dea salariul restant pentru ce am lucrat si garantia care mi sa oprit la angazare sa nu mai zic de concediu mia dat trei zile si mia scos ochii ca nu am lucrat pentru el acum ma trimite de la unu la altu anul din angajatori cum pot sa imi recuperez banii ca nu vor sa mii mai dea.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:54, 2 August 2014
incepand cu o reclamatie la DSVSA , urmata de ITM , apoi una la Politia Economica , apoi una la Grada Financiara...si apoi or sa te roage sa-i lasi in pace dupa citi vor achita restantele.

faptul ca iti dai demisia de undeva , nu inseamna ca renunti la unele drepturi .
asta pot sa o fac pe net sau personal la oricare institutie. asta e tara unde traim sclavi la noi acasa mersi oricum
Garda Financiara nu mai exista, in locul acesteia exista Directia Antifrauda din cadrul ANAF-ului.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
multumesc asa voi face
Daca au camere de filmare instalate mentionati in reclamatii sa verifice pe camere cat ati muncit zilnic - programul efectiv de peste 8 ore. Daca cumva aveti acces la ele o copie a catorva zile ar prinde bine pentru controale.

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu mi-a oferit bunurile mele pe perioada muncii Mariuspopa99 Mariuspopa99 Am fost lucrator la o firma de bricolaj m-am fortat sa imi dau demisia in schimb salariul l-am primit mai aveam de luat bonurile si un bonus di luna curenta ... (vezi toată discuția)
Bani concediu neplatiti wild_one_ro wild_one_ro buna ziua . am.plecat de la gostul angajator si acesta nu mia platit zilele de concediu pe toata perioada in care am.lucrat la el.. mia platit doar 9 zile de ... (vezi toată discuția)
Neplata salariul Ana ionela Ana ionela Firma nu a platit salariul de 2 luni.ce pot sa fac? (vezi toată discuția)