avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rambursare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rambursare TVA

In urma inspectiei fiscale pe linie de rambursare TVA am primit raportul de inspectie fiscala din care reiese ca am TVA prescris, TVA neacceptat la rambursare si TVA rambursat (este vorba despre un ONG).
Care sunt inregistrarile contabile legat de TVA neacceptat la rambursare si TVA prescris.

Alte discuții în legătură

Recuperare tva serena82 serena82 Buna ziua, Ce se intampla in cazul in care, in urma procedurii de recuperare TVA, se decide nesemnarea procesului verbal si depunearea unei contestatii? Care ... (vezi toată discuția)
Decizia de impunere in urma inspectiei fiscale kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Am avut un control fiscal in urma caruia am primit o Decizie de Impunere cu un impozit pe profit suplimentar de 704 lei cu dobanzi de 196lei si ... (vezi toată discuția)
Prescriptie drept la actiune raspundere patrimoniala dana_toader dana_toader Doresc sa stiu daca pot considera ca data nasterii dreptului de a cere raspunderea patrimoniala a unui contabil data la care s-a intocmit un raport de ... (vezi toată discuția)