avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli comune

buna ziua

x detine un apartament pe care l-a dat in chirie. x s-a mutat impreuna cu parintii. apartamentul parintilor este dotat cu centrala termica proprie, are contoare de apa si gaz separate. administratorul de la adresa parintilor vrea sa il puna pe x la cheltuieli comune, asta in conditiile in care x doar doarme la parinti, in timpul zilei fiind plecat. daca aduce o chitanta de la apartamentul sau propriu din care reiese ca plateste cheltuieli acolo, mai poate fi pus la cheltuieli la adresa parintilor?

multumesc anticipat
Daca X a inchiriat apartamentul, cum mai poate aduce adeverinta de la acea asociatie ca plateste intretinerea personala acolo?

Si apoi, foarte multi oameni pleaca dimineata la slujba si ajung seara, dar isi platesc intretinerea acolo unde locuiesc.
In cazul de fata e normal ca X sa plateasca intretinerea acolo unde locuieste, adica la parinti.
Costurile suplimentare ale acestora pentru X la intretinere sunt de 10 -15 lei in functie de anotimp.

In plus de asta o adeverinta de la blocul in care are locuinta inchiriata, pe langa ca ar fi un fals, nici nu are alta semnificatie intrucat consumurile si cheltuielile celor doua asociatii sunt pe facturi diferite.
sa incercam sa intelegem practic care este situatia
Initial dv afirmati
laura-jurist a scris:


x detine un apartament pe care l-a dat in chirie.


Din cauza ca x a inchiriat apartamentul ati precizat
x s-a mutat impreuna cu parintii.

In final reveniti si invocati
daca aduce o chitanta de la apartamentul sau propriu din care reiese ca plateste cheltuieli acolo

Pai daca apartamentul este inchiriat si x s-a mutat cu parintii,cum mai plateste x cheltuieli la apartamntul inchiriat ?
Daca x domiciliaza la parinti mai mult de 15 zile pe luna,conform norme in vigoare este obligat sa se inregistreze in cartea de imobil pentru a fi luat in evidenta pentru calculul cotelor de intretinere
ideea era ca poate aduce o chitanta pe numele sau de la apartamentul proprietatea sa. daca plateste el heltuielile in locul chiriasilor, chitant va fi numele sau. este vorba despre un fals, intr-adevar, de acord cu dvs. voiam doar niste opinii, de aceea am lansat intrebarea.

multumesc
Mai pe intelesul dumneavoastra, fiecare plateste unde locuieste, nu poate sa locuiasca in Madrid si sa plateasca intretinerea in Ferentari, sau sa stea la Paris sa manance in Bucuresti.
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre un vizitator si un locatar ContSters222748 ContSters222748 Fiica mea locuieste cu logodnicul ei dar nu si-a facut mutatie. Vine in fiecare zi in vizita la mine. Doresc sa-si pastreze momentan adresa pe buletin. Doua ... (vezi toată discuția)
Persoane la intretinere andruta08 andruta08 Buna ziua!Am si eu o nelamurire:prietenul meu doarme la mine din cand in cand insa este trecut la intretinere la el acasa.ce masuri pot lua in cazul in care va ... (vezi toată discuția)
2 plati la intretinere be_my_666 be_my_666 Bune ziua, am o mare dilema si as avea nevoie de ajutor. Locuiesc intr-o gars , dar imi petrec timpul mai mult la prietenul meu. Acum sefa de administratie din ... (vezi toată discuția)