Subventii pt teren agricol APIA .
2 Titluri de proprietate ,
-unul pe bunicul -decedat,terenul trecut pe tata la registrul agricol din comuna .
Au luat subventii de cand se dau 7-8 ani. Nu s-a efectuat succesiunea dupa bunicul ,inca 5 mostenitori,care nu-s interesati de mostenire fiind raspanditi prin tara si europa.
-al doilea -pe mama si tata,tata decedat de 3ani si jumatate,fara succesiune si aci.
Au luat subventii de cand se dau 7-8 ani.
Am depus si in acest an ,actele necesare la APIA , iar acuma i-au cerut depunerea pe langa actele necesare pana la termenul limita, alte acte in plus.
Le-am prezentat ,cele doua Titluri de proprietate ,certificatul nastere ,de casatorie si cel de deces al tata-lui dar mi-au solicitat si certificatul privind calitatea de mostenitor a mamei.Mi-au spus ca costa 50 lei la notar, notarul mi-a zis altceva,trebuie sa chem toate rudele tatei la masa succesorala chiar daca nu vrem sa facem succesiunea.
Sfaturi , Indrumari, nedepund actul cerut de APIA sa ma trezesc ca mama o sa fie acuzata de frauda.
Cat costa acest certificat si care este procedura ?
Succesiune
IONY1972
Buna seara! Mama a decedat acum 7 ani,tatal a decedat de curand.Suntem 2 frati dintre care unul din prima casatorie a tatalui (nu infiat).Mentionez ca nu s-a ... (vezi toată discuția)