avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Iesire din indiviziune prin judecatorie-apel declarat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Iesire din indiviziune prin judecatorie-apel declarat de parati- ce pot obtine in apel??

Buna ziua,vreau si eu sa ma lamureasca cineva in problema mea,am vrut sa ies din indiviziune pe cale amiabila cu fratii mei dar sau opus asa ca i-am dat in judecata,procesul a durat 2 ani si 3 luni,in tot acest timp au fost la un singur proces,am fost trimisi la mediator..au refuzat categoric si acolo sa ne intelegem,motivul lor era ca ei nu au platit niciodata financiarul si nici vreo factura la utilitatile publice stiind ca eu le voi plati daca eram amestecati,iesirea din indiviziune in natura nu era posibila deoarece casa e tip vagon din 4 camere,noi suntem 4 mostenitori si nu ne putea separa pe fiecare,au fost chemati prin citatie ca sa le propuna sa dam semnatura fiecare la notar cum ca suntem fiecare din noi de acord sa trecem unul prin fata celuilalt prin dreptul usii..nu sau prezentat niciunul,nefiind posibila iesirea din indiviziune mi sa propus mie sa mi se atribuie intregul imobil urmand sa le platesc lor o sulta..sa facut expertiza.sau stabilit sultele fiecaruia,au primit hotararea si au avut termen de apel pana azi cand au si depus apel,mai pot face ei ceva acum? mai au vreun castig?
Trebuie sa vedeti ce motive de apel au formulat,poate nu sunt multumiti de cuantumul sultei acordate,poate doresc sa le fie atribuit bunul in natura,este greu sa ne pronuntam fara sa cunoastem speta dvs.Este posibil ca instanta de apel sa le dea castig de cauza modificand hotararea instantei de fond asa cum este posibil ca apelul sa fie respins.
nu este posibila iesirea din indiviune in natura,nu e partajabila,sunt 4 camere tip vagon cu un trotuar de 1,80 m,se pot face 4 intrari separate,ei nu sau prezentat la nici un termen,doar la ultimul,nu au fost de acord cu iesirea din indiviziune prin intelegere intr-e noi?ce ar mai putea contesta?
Va trebui sa aveti rabdare pana cand va vor fi comunicate motivele de apel,atunci avand posibilitatea sa va lamuriti si sa formulati intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieșire din indiviziune m-am judecat cu sora mea pentru casa ... elena45i elena45i ieșire din indiviziune M-am judecat cu sora mea pentru casa părintească. Avocatul care m-a reprezentat ma convins că trebuie să cerem \"ieșire din ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o opinie obiectiva frexalina frexalina reclamant x ( cu cota de 1/8) solicita iesire indiviziune fata de y ( cota 1/8 ) si z( cota 6/8) din casa formata din 4 camere si o bucatarie- teren 420 mp, ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune Borza Borza Buna, este vorba despre o mostenire compusa dintr-o casa + o anexa compusa din 2 camere+ teren 600 mp. mostenitori 3 pers. astfel :unul are 1/2, unul are 1/4 ... (vezi toată discuția)