avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Ord 34/achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Ord 34/achizitii publice

S-a cerut prelungirea valabilitatii ofertei si a scrisorii de garantie .S-a realizat prelungirea scrisorii de garantie si s-a omis mentiunea si ; prelungirea ofertei ; in scrisoarea de raspuns ,raspunsul fiind in termen.
Intrebare:
Se considera implicit prelungirea ofertei prin prelungea scrioareii de garantie ,s-au este nevoie de o precizare suplimentara ,procedura fiind in desfasurare sau autoritatea trebuie sa transmita o noua clarificare ,sau se exclude din procedeura ?
Cel mai recent răspuns: lerua , utilizator 07:47, 12 August 2014
Ati trimis scrisoarea de garantie cu perioada prelungita dar ati omis sa trimiteti formularul de oferta cu valabilitatea ofertei modificata.... Este o greseala care va poate costa.

AC va poate respinge pentru ca nu ati raspuns complet la solicitarea de clarificari;
eu mi-as da repede seama de greseala si as contacta in timp util AC. Poate ca va va permite sa trimiteti si formularul de oferta .... in aceste cazuri, de greseli banale care va pot costa excluderea din procedura... trebuie sa comunicati cu AC. Poate ca veti da peste o comisie concilianta

Eu zic sa nu asteptati o noua solicitare de clarificari pentru ca aceasta poate nu va veni. Veti fi contactat doar cand se va trimite PV procedurii unde veti figura la rubrica ofertanti exclusi.
Ultima modificare: Vineri, 1 August 2014
soazig, utilizator
Am raspuns in timp util -adica in timpul de valabilitate a ofertei si am precizat acodul de prelungire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns clarificare neluat in seama alexandru_grigoras alexandru_grigoras Se da urmatoarea situatie. Am participat la o procedura de cerere oferta pentru executia unor lucrari. In urma analizarii documentelor in timp mi-au fost ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie participare cateldestept cateldestept Am participat la o licitatie, la care a expirat perioada de valabilitate a ofertei (90 zile) si nu s-a declarat castigatorul. Pot sa cer returnarea garantiei ... (vezi toată discuția)
Prelungire durata de valabilitate a ofertei stefan_72 stefan_72 Buna ziua O societate a participat la o licitatie si i s-a cerut prelungirea duratei de valabilitate a ofertei si a garantiei de participare. Cu garantia ... (vezi toată discuția)