avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Prelungire durata de valabilitate a ofertei
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Prelungire durata de valabilitate a ofertei

Buna ziua

O societate a participat la o licitatie si i s-a cerut prelungirea duratei de valabilitate a ofertei si a garantiei de participare.
Cu garantia de participare se rezolva de societatea de asigurari care a emis polita initiala.
Ce trebuie sa fac pentru prelungirea duratei de valabilitate a ofertei? Exista vreun formular, sau vreo declaratie?
Sau trebuie sa modific formularul de oferta depus initial la deschiderea ofertelor de participare?

Cu multumiri,
Catalina
Cel mai recent răspuns: wii , utilizator 11:55, 27 Martie 2015
Trimiteti o simpla adresa de raspuns in care declarati ca va prelungiti durata de valabilitate a ofertelor pana la data solicitata. Asta doar daca nu vi s-a pus la dispozitie un formular tip special pentru valabilitatea ofertei (ceea ce nu cred) , pe care va trebui sa il redepuneti.
Buna ziua

Multumesc mult pentru raspuns.
La adresa de raspuns cu prelungirea valabilitatii ofertei ar trebui anexat formularul de oferta actualizat (in care se va trece data la care va termina perioada valabilitatii, de obicei iti spune autoritatea contractanta cat doreste sa sa fie prelungirea) - cel putin mie asa mi-a fost solicitat de fiecare data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie-decalare termen depunere oferte mina82 mina82 Buna ziua, Particip la o licitatie cu depunere oferta in SEAP si dupa ce eu am constituit garantia de participare s-a decalat termenul limita de depunere ... (vezi toată discuția)
Ord 34/achizitii publice lerua lerua S-a cerut prelungirea valabilitatii ofertei si a scrisorii de garantie .S-a realizat prelungirea scrisorii de garantie si s-a omis mentiunea si ; prelungirea ... (vezi toată discuția)
Valabilitate oferta ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Prin Fisa de date am solicitat ca oferta sa fie valabila 180 zile. Un ofertant a prezentat Formularul de oferta financiara in care a mentionat ca ... (vezi toată discuția)