avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract vanzare cumparare

In urma cu aproximativ 13 ani am cumparat o casa fapt pentru care s-a intocmit un contract de vanzare cumparare obisnuit care ii notifica la viager pe sotii vanzatori. Acest contract a fost facut la notar.Acum din motive personale as dori sa anulez acest contract, casa sa treaca in proprietatea vanzatorului de la acea vreme. Cum se poate proceda ? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: FLORY1962 , utilizator 21:16, 6 August 2014
FLORY1962 a scris:

In urma cu aproximativ 13 ani am cumparat o casa fapt pentru care s-a intocmit un contract de vanzare cumparare obisnuit care ii notifica la viager pe sotii vanzatori. Acest contract a fost facut la notar.Acum din motive personale as dori sa anulez acest contract, casa sa treaca in proprietatea vanzatorului de la acea vreme. Cum se poate proceda ? Va multumesc anticipat.Mentionez ca eu sunt cumparatorul si vreau sa anulez acest contract.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să cumpăr o casă donată cu uzufruct viager și, ulterior, vândută. care sunt riscurile mele în cazul unui proces între moștenitorii rezervatari ai donatorului și fostul proprietar? Tzeatzea Tzeatzea Buna ziua Am o intrebare putin mai întortocheată Un bărbat a fost căsătorit cu prima sotie cu care are 5 copii,a divorțat de ea acu 30 de ani,nu stiu ... (vezi toată discuția)
Contestare act vanzare cumparare vgeorge vgeorge o ruda a mea a facut un act de vanzare cumparare cu un nepot prin anul 2003 cu clauza de a intra in deplina posesie a bunului (casa si teren) dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Donatia angeladiana angeladiana Buna ziua.poveste incepe asa..acum 6 ani parintii sotului meu i-au dat lui apartamentul in care locuim sub forma de donatie(sotul meu are 3 frati).intrbarea ... (vezi toată discuția)