Eu,fiica dintr-o relatie a mamei mele....mama recasatorita cu un alt barbat care are si el o alta fata....impreuna au o fiica....locuiesc intr-o casa mostenire a acestui barbat de la mama sa......intrebare:ce drepturi revin fiecaruia in cazul mortii mamei?dar a tatalui?eu am vreun drept aici?
Eu locuiesc aici de 7 ani timp in care am facut f multe investitii in speranta ca mi se va face un act pe o jumatate din curte.......pot face o expertiza ceva ca sa-mi pot recupera investitia in cazul in care ma da afara?
multumesc anticipat astept un raspuns urgent
Editat de moderator simonette12- motiv: pct.1.1 din Regulament (nu sunt necesare 7 semne de intrebare)
Daca puteti sa dovediti investitiile pe care le-ati facut (facturi, chitante, martori, etc) aveti un drept de creanta pt. suma pe care o va hotari instanta. Spun ,,instanta" deoarece nu cred ca la o adica va veti intelege cu ceilalti mostenitori. Orice leu (mai) investiti faceti-o numai cu acte! Inca ceva : daca moare mama prima, va alegeti cu praful de pe toba. Daca moare primul sotul mamei mai aveti ceva-ceva de mostenit, dar numai dupa ce va deceda si mama. Oricum, ce veti mosteni veti imparti cu cealalta fiica a mamei. Complicata situatie, cum ar spune cineva ,,fluida". E cel putin ciudat sa stii ca depinzi de altul (mai exact de ordinea in care mor cei apropiati).