avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare cetatean strain la firma aflata in insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare cetatean strain la firma aflata in insolventa

Buna ziua,

O firma aflata in insolventa poate angaja un cetatean strain?
La etapa actuala, firma are administrator special si administrator judiciar. Am rugamintea unui raspuns sau o trimitere la lege.
Multumesc pentru raspuns.

Jeebss
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:47, 1 August 2014
Exista aceasta posibilitate . Potrivit principiului de drept "ceea ce nu este interzis explicit este permis implicit".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excludere asociat-administrator din srl aflat in insolventa vendeta vendeta sant asociat 50-50 la un srl. cu fostul sot. in urma divortului, acesta mi-a interzis accesul in societate si implicit la toate actele si la ceea ce se ... (vezi toată discuția)
Solicitare urgenta actb actb Buna ziua, Am nevoie urgent de un raspuns, iar intrebarea este urmatoarea: un SRL aflat in procedura generala de insolventa, avand desemnat administrator ... (vezi toată discuția)
Poate fi detasat un cetatean strain in tara de origine? avand in vedere ca are cont. individual de munca potrivit dr. rom?

Multe multumiri si contez pe experienta voastra! (vezi toată discuția)