avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolatie exterioara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolatie exterioara

Suntem pe o scara 8 proprietari; 7 dorim sa facem repararea fatadei blocului ,iar 1 locatar nu vrea sub nici o forma sa fie de acord cu cei 7 binevoitori. Mentionez, ca blocul nostru are la parter spatii comerciale si persoana care refuza lucrarea are apartamentul la etajul 1..
Cum putem sa ne izolam apartamentele cu sau fara-- acel locatar?
Cine poate sa faca lumina in aceasta confuzie,bineinteles legal si intr-un timp cat mai scurt?Nu suntem afiliati la nici o asociatie !!!!
multumesc!
Reparati fatada fara cea a apartamentului unde locuieste indaratnicul.

Un proprietar care nu-si dorestre izolare exterioara poate impiedica firma de constructie sa nu puna schelele pe peretii lui.???
Propietarul "indaratnic" poate sa dea in judecata firma de constructii, fiindca i-a atins peretii cu schelele?

Daca se poate un raspuns legal
multumesc!
@grin
Nu ati inteles ca nu sunt peretii lui ? Atat peretii ca structura cat si fatada sunt proprietate comuna si nu individuala a fiecaruia.
Un proprietar nu poate sa faca ce ati prezentat dvs.
Realizati lucrarea in intregime apoi solicita-i partea lui de cheltuieli.


Ultima modificare: Vineri, 1 August 2014
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie termica fatada bloc nicuplacinta nicuplacinta cei de facut locuiesc la etaju 4 acum 1 luna miam izolat terasa singur nici un vecin nu a pus 1 leu azi aud ca vecinu de la et 3 vrea sasi izoleze fatada cu ... (vezi toată discuția)
Izolatie bloc Turnus Turnus Buna ziua.Stau la parter si am izolat cu polistiren de 10 cm. si as dori sa stiu daca ma poate obliga asociatia de locatari sa platesc la izolarea blocului (vezi toată discuția)
Publicitate sc rebela_ikariam rebela_ikariam Buna ziua ! Detin in chirie un spatiu comercial situat la parterul unui bloc de locuinte. Fara a platii sau discuta cu vreo persoana juridica sau fizica ... (vezi toată discuția)