avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire Salariu Girant
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire Salariu Girant

Buna ziua!Sunt girant la un credit luat de sotia mea,in prezent suntem divortati,iar din cauza neplatii creditului mi sa facut poprire pe salariu doar mie din cauza ca fosta sotie nu are salariu.Intrebarea mea este daca la cererea mea se poate ridica poprirea de pe salariu si sa se puna in executare apartamentul pe care il avem impreuna pe numele amandurora.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:43, 4 August 2014
Faceti contestatie la executare asa cum v-a sfatuit @Ofelia Teodorescu.
Nu aveti motiv de contestatie, sunteti girant in contract, ce contestati cand dvs v-ati asumat ca veti plati daca sotia nu plateste?
Trebuie sa va indreptati impotriva ei in instanta cu pretentii sa va restituie suma pe care v-o ia banca prin poprire.
Sotia a folosit banii singura sau i-ati folosit impreuna ? Daca e o datorie comuna va trebui sa impartiti raspunderea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sulta partaj pentru un apartament executat silit Parisien Parisien Buna ziua!In urma cu un an de zile,m-am inteles cu fosta mea sotie sa facem partajul apartamentului,prin care ea se obliga sa imi achite o sulta in valoare de ... (vezi toată discuția)
Executare silita iulian56 iulian56 Buna ziua ! Ma numesc I.Dobrescu si sunt din Pitesti Problema: Am fost casatorit si recent s-a incheiat divortul In timpul casatoriei am luat un imprumut ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu sau vanzare imobil - rata prima casa Dorin_V Dorin_V Buna ziua, Am un credit prima casa unde eu sunt titularul creditului iar sotia este coplatitor. Suntem separati (inca nu suntem divortati), sotia locuieste ... (vezi toată discuția)