avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat

pot sa inchei un contract de comodat pe o perioada nedeterminata? sa pot sa incetez contractul in momentul in care vreau, nu sa astept sa se implineasca un anumit termen. cred ca se numeste denuntare unilaterala. asa este? multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: issa , utilizator 16:25, 18 Iulie 2005
Indifirent pe ce perioada este incheiat contractul de comodat, poti sa stipulezi la "cauze de incetare" ca acesta poate fi denuntat unilateral de parti cu un preaviz de "n" zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract-probleme MrFB MrFB Buna ziua, In calitate de agent imobiliar am semnat un contract de colaborare cu o alta agentie pe o perioada nedeterminata.In contract singurele clauze de ... (vezi toată discuția)
Perioada nedeterminata contract? otilia13 otilia13 Un contract de prestari servicii, a fost incheiat pe o perioada de 1 an, valabilitatea contractului putandu-se prelungi prin act aditional. La incetarea ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract inchiriere ctbv2015 ctbv2015 Buna seara, Din ce am citit pe internet si prin articolele noi ale Codului Civil am inteles ca un contract de inchiriere poate fi denuntat unilateral de ... (vezi toată discuția)