avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedari

Daca as cumpara un apartament intr-un imobil, pe care actualii proprietari l-au cumparat in anul 1997 pe L 112/1995, dar asupra caruia nu s-a depus nicio cerere de retrocedare pe L 10 / 2001 (exista adeverinta in acest sens, emisa anul acesta de catre Primarie), pot sa stau linisitit ? Adica, daca ar mai aparea un nou termen pe L 10 sau o alta lege similara, as fi in pericol de a pierde apartamentul in favoarea vreunui mostenitor ratacit prin lume, care nu s-a incadrat in termenele date initial de legea retrocedarilor ? Eu nefiind cel care a cumparat direct pe L 112, ci fiind al doilea cumparator...

Alte discuții în legătură

Totul despre modificarile aduse unor legi (de ex: modificarile la lg. nr. 10/2001) janblanaru janblanaru am cumparat un apt in Constanta, in data de 30 03 1997 pe Lg. 112/1995, cu terenul in folosinta pe durata existentei constructiei, dupa ce am facut demersuri ... (vezi toată discuția)
Refuz notar: vanz-cump (legea 10/2001 si 112/1995) Leri Leri Doresc sa vand un apartament care a fost cumparat in baza legii 112/1995, iar ulterior mi-a fost donat de catre tatal meu (dupa expirarea temenului ... (vezi toată discuția)
Cerere revendicare Gherghina1 Gherghina1 Buna ziua, Am achizitionat un imobil in baza legii 112/1995 in 1997 si in contract se specifica si ca partile convin conform art. 1338 cod civil sa ... (vezi toată discuția)