avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Neplata abonament Vodafone / Taxa de reziliere abuziva
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Neplata abonament Vodafone / Taxa de reziliere abuziva

Buna ziua,

Detin o societate comerciala mica si nu am putut sa platesc serviciile de telefonie mobila(am 2 luni restante si abonamentele suspendate de 1 o luna). Am cerut sa mi se calculeze taxa de reziliere pentru ca vreau sa renunt la ele (ma descurc greu cu platile luna de luna) si am primit o suma fabuloasa de aproximativ 1000 EUR.

La OPC din cate stiu nu se poate apela pentru ca ei se ocupa doar de persoane fizice. Se poate face ceva ca sa reziliez abonamentele fara sa platesc aceasta taxa imensa? Ce patesc in cazul in care nu reusesc sa mai platesc abonamentele. Se pune proprire pe cont? Voi fi dat in judecata si voi ajunge sa platesc mai mult pe cheltuieli de judecata decat pe taxa de reziliere?. Am cautat peste tot raspuns la aceste intrebari si nu am gasit nimic recent.
Ultima modificare: Duminică, 3 August 2014
sanduuu, utilizator
Cel mai recent răspuns: sanduuu , utilizator 22:34, 3 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de servicii de telefonie mobila nu este respectat directiajulia directiajulia Buna ziua, As avea o intrebare: in ce conditii pot renunta, fara costuri suplimentare din partea mea, in cazul in care nu se respecta conditiile din ... (vezi toată discuția)
reziliere contract telefonie mobila Liviu Ungureanu Liviu Ungureanu Daca vreau sa reziliez un contract de telefonie mobila inainte de termenul de expirare a acestuia , restul lunilor de abonament pana la expirarea contractului ... (vezi toată discuția)
Orange, neplata facturii MutuA. MutuA. Bună seara, Pe data de 11.10.2016 am încheiat un contract cu Orange valabil 24 de luni pentru a putea obține un telefon împreună cu un abonament de ... (vezi toată discuția)