avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de colaborare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de colaborare

Am o societate care se ocupa cu comert cu amanuntul al jucariilor si jocurilor in magazinele specializate. Comercializez jucari radio-comandate. Peste 2 saptamani o sa imi deschid si un punct de lucru si as vrea sa fac un contract de colaborare cu o societate mult mai avansata in acest domeniu pentru service-ul jucariilor. Am cateva intrebari:
1. Daca eu le vand, in cazul unor defecte aparute ulterior la jucariile clientilor, ei se intorc cu ele la mn si eu le trimit acestei societati. La vanzare trebuie sa ofer un certificat de garantie. Garantia trebuie sa fie pe societatea mea sau trebuie sa apara firma cu care am parteneriatul??
2. In cazul in care defectul este cauzat de client, doreste sa il trimit in service pentru reparatie. Eu stabilesc un pret cu societatea care imi repara jucariile, iar pentru a face si un business din aceasta oportunitate , pot sa imi adaug niste un procent din aceasta procedura de reparatie ?? de exemplu: Reparatia la firma partenera costa 10 ron . transportul catre societatea care imi repara 5 lei. total 15 lei. Pot evalua eu ca si societate reparatia la suma de 20 de ron? ca acesti 5 ron pe care ii adaug sa mi se cuvina, mie , ca si societate?
3. Cum redactez acest contract de colaborare?
Cel mai recent răspuns: bob02008 , utilizator 05:08, 4 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4765 - comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor in magazine stanbogdan23 stanbogdan23 Vreau sa fac comert cu jucarii pt copii, codul este 4765. Intrebarea mea: Pentru un service de raparati al jucariilor detinuta de societatea respectiva care ... (vezi toată discuția)
Este necesar service? stanbogdan23 stanbogdan23 Daca imi deschid o firma ce comercializeaza jucari pt copii si nu am service pt reparati , dar pot face un contract de colaborare cu o societate care are ... (vezi toată discuția)
Cod caen stanbogdan23 stanbogdan23 Am si eu o nelamurire: Vreau sa deschid cu un prieten o afacere cu jucari pt copii . Sunt jucari pe bateri (masinute , trenulete, papusi), unele cu ... (vezi toată discuția)