avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Conventie civila - declarare si impozitare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Conventie civila - declarare si impozitare

Lucrez cu norma intreaga la o societate comerciala de stat.

Am realizat o traducere (tehnica) pentru o societate de profil care doreste sa incheie o conventie civila pentru a avea o justificare pentru plata efectuata din contul societatii in contul meu (nu am PFA sau ceva de genul acesta).

Este vorba despre o suma mai mica de 1000 lei.

As dori sa stiu ce implica aceasta conventie civila din partea mea - ce am de platit, cand, cat si unde.
Ce trebuie sa scriu in fisa fiscala a anului in curs?

Merita atata tambalau pentru o chestie nerepetabila?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 11:49, 1 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles, inseamna ca banii care mi s-au virat in cont au deja luate toate contributiile, mie nu-mi ramane decat sa-i cheltuiesc...
Sounds a little too good to be true... pentru tara asta
Si eu mai trebiuie sa-i declar undeva? (si de ce, din moment ce s-au retras toate impozitele? pe cine mai intereseaza?)
Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
Clueless, utilizator
Atunci sa-i spun sa includa CASS 5.5% (CAS nu, fiind angajat cu norma intreaga in alta parte, mi se plateste de acolo?) si impozit 16%, adica in total 21.5%.
Si gata, sunt liber?

Alte discuții în legătură

Impozitare venit pfa si contributiile sociale se platesc de doua ori? mariuske mariuske Buna ziua, Sunt PFA si imi tin contabilitatea singur. Am un PFA infiintat recent. In urma unei discutii cu un angajat la finante am inteles ca eu ca si PFA ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca vs conventia civila (impozitare/contributii: cas, somaj, sanatate, impozit) a21alex a21alex Buna ziua, sunt interesat sa stiu in cazul fiecarui raport de munca(contract de munca sau conventie civila), platitorul(angajatorul) ce si cat plateste la: ... (vezi toată discuția)
Declararea veniturilor din conventii civile gabi1 gabi1 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista obligatia de a declara veniturile din conventii civile pe anul 2009, in situatia in care s-a retinut si virat ... (vezi toată discuția)