avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Repercusiuni ale faptelor administratorului asupra ...
Discuție deschisă în Executare silită

Repercusiuni ale faptelor administratorului asupra firmei

Buna ziua. Daca o persoana care a beneficiat de un credit de nevoi personale, fara a-l achita integral, doreste sa isi deschida o firma(firma la care va fi administrator), acea firma va avea de suferit de pe urma unui litigiu intre administratorul ei si firma de recuperari? / dar in cazul in care sunt doi asociati la firma respectiva?
Cel mai recent răspuns: razvan79vl , utilizator 13:01, 4 August 2014
Asociatul este una, administratorul este alta. Poate fi si firma cu un asociat si cu administrator altul decat acel asociat.

Teoretic, nu ar trebui sa fie probleme in sensul urmaririi veniturilor persoanei fizice vs. persoana juridica la care acesta este asociat, insa din experienta va spun ca au existat astfel de situatii.
Deloc! Persoana juridica nu are legatura cu persoana fizica! O sa incerce sa va puna poprire pe veniturile din salarii in cazul in care veti face gresala sa va angajati ca administrator la firma ( administratorul unei firme poate avea si contract de munca ca administrator).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita firma viorel_oradea viorel_oradea Buna ziua! Am un credit de consum, contractat in 2007, care este administrat in acest moment de o firma de recuperari creante. Creditul nu a fost achitat din ... (vezi toată discuția)
Executare silita -credit nevoi personale bob02008 bob02008 Daca sunt executat silit de o societate de recuperare creante , Kredit Incaso ...societatea mi-a platit o creanta la BRD. Insa eu de curand mi-am deschid o ... (vezi toată discuția)
Transfer datorie de pe pers fizica pe persoana juridica Eugen98 Eugen98 Buna ziua. Intampin urmatoarea nedumerire: Sunt in proces de executarea silita din cauza neplatii integrale a unui credit bancar de nevoi personale luat pe ... (vezi toată discuția)