Buna ziua! Unul dintre vecinii mei s-a hotarat intr-o zi sa ridice un garaj in spatele blocului, la 1 metru distanta de bloc si bineinteles pe locurile noastre de parcare. A adus la prima ora a diminetii un schelet metalic, l-a placat cu scandura si tabla si a ocupat astfel 2 locuri de parcare. A pus in fata garajului 4 randuri de dale de beton, pe care sa poata sa urce cu masina nestingherit si ca sa fie si mai mare tupeul are pretentia ca in fiecare seara sa-i lasam liber inca un loc de parcare, in fata garajului ca sa-si poata baga linistit masina. Au facut vecinii sesizare la primaria din localitate si raspunsul a fost unul sec: "Nu are temelie, nu se considera constructie si nu avem ce sa-i facem." Chiar asa? As dori sa stiu ce putem face, pentru ca sotul meu avea locul de parcare sub geamul nostru de la apartament care este fix in usa garajului vecinului. De aici in fiecare seara cearta si scandal! Multumesc frumos!
Avand in vedere ca in discutie este vorba despre teren apartinand domeniului public,daca amiabil nu se solutioneaza ,numai autoritatea publica locala prin serviciile interne poate constata ocuparea abuziva a domeniului public si poate dispune amendarea faptuitorului
Sesizati oficial directia corp control din primarie