avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... garaj fara autorizatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

garaj fara autorizatie

Buna ziua! Unul dintre vecini a construit in spatele blocului, un garaj (fara autorizatie). Dansul spune ca fiind pe schelet metalic, fara temelie, nu este necesara autorizatia. A ocupat astfel 3 locuri de parcare. In fata garajului, a pus piatra si a turnat dale de ciment pentru a iesi linistit din garaj....deci inca un loc ocupat.Pe langa faptul ca a ocupat 4 locuri de parcare, se cearta, pe rand, cu toti vecinii, sa i se mai lase inca un loc liber in fata dalelor de ciment, caci de...nu are cum sa iasa. Am facut sesizare la Primarie, insa cei de acolo, desi recunosc ca nu are autorizatie, nu se sinchisesc sa faca ceva. Ce putem face noi, astialalti, care stam ca prostii si ne certam pentru parcari. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laura.F , utilizator 07:58, 20 Octombrie 2017
Sesizatu politia locala si disciplina in constructii din primarie. Locurile de parcare sunt concesionate de primarie sau fiecare parcheaza unde gaseste loc?
Sesizati inspectoratul de stat in constructii
Fiecare parcheaza unde si cum poate, nu sunt concesionate. Am sesizat si una si cealaltata, si Politie si Primarie, dar nu s-a luat nicio masura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj ridicat in spatele blocului laura_f laura_f Buna ziua! Unul dintre vecinii mei s-a hotarat intr-o zi sa ridice un garaj in spatele blocului, la 1 metru distanta de bloc si bineinteles pe locurile noastre ... (vezi toată discuția)
Parcare microbuz in fata blocului ContSters14151 ContSters14151 Buna ziua. Am avut o discutie cu un vecin care afirma mai aprins ca, intrucat [b]are inscris microbuzul [/b]cu care face curse regulate de transport de ... (vezi toată discuția)
Parcare ilegalã pe proprietate privatã Relu2011 Relu2011 Bună seara. Locuiesc în municipiul Iaşi şi am următoarea problemă: deţin un loc de parcare (aflat în curtea blocului unde locuiesc) şi un garaj ... (vezi toată discuția)