Am internet banking la doua banci.Furnizorul de energie accepta plata online numai la cateva banci "prietene".Am intrebat furnizorul daca pot plati online cu ajutorul conturilor avute la cele doua banci si am primit raspuns ca nu.Este legal? Nu este o discriminare? Se poate ajunge la situatia in care daca vrei sa platesti online un furnizor sa trebuiasca sa iti faci conturi la toate bancile din tara !!!
Care este furnizorul dvs de energie electrică?
Plata online se poate face indiferent unde deţii internet banking. Trebuie doar să cunoşti contul în care vei vira banii.
Eu personal achit facturile online de mulţi ani şi sunt foarte mulţumită de acest serviciu.
Cred ca ati inteles dvs. gresit cerinta furnizorului de energie electrica. Cred ca furnizorul pur si simplu are conturi deschise la cateva banci, iar dvs. aveti cont deschis la altele decat cele prin care ruleaza furnizorul. Sunt aspecte diferite, pentru a achita o factura intr-un cont deschis la banca X pe numele furnizorului, nu este deloc necesar sa aveti cont deschis tot la banca X.