avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere in scop turistic
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere in scop turistic

inchirierea pana la 5 camere in locuinta personala presupune plata unui impozit la norma de venit stabilita de administratia fiscala.intrebarea mea este daca am depus 220 incepand cu februarie 2014 pentru aceasta activitate, trebuia sa ma inregistrez si la Reg.comertului?de la anaf oare se poate obtine un cod fiscal pentru aceasta activitate ulterior depunerii decl.220?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:06, 5 August 2014
Nu trebuie autorizare la Registrul comertului, intrucat inchiriati in locuinta proprietate personala. Mai multe detalii aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie traducator- impozit cristhalia85 cristhalia85 Buna, am primit de curand autorizatia de traducator si as dori sa stiu daca dupa ce o inregistrez la tribunal si nu am venituri trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa imi desfasor activitatea? iwilldoit iwilldoit Buna seara. Ma intereseaza unde anume (si cum) imi pot desfasura activitatea in Bucuresti ca un Pizza Van (pizzerie mobila incorporata intr-o ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere camere in scop turistic manona_1511 manona_1511 Buna ziua, in situatia in care inchiriez camere (nu mai mult de 4) din locuinta proprietate personala in scop turistic, este necesara clasificarea de la ... (vezi toată discuția)