avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Scoaterea din spatiul locativ
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Scoaterea din spatiul locativ

Buna ,am avut niste chiriasi care si-au schimbat adresa din buletin (adica domiciliul casei parintesti)pe adresa locuintei mele acum ei sunt plecati in strainatate de 2-3 ani cum pot sa ii scot de pe adresa mea ,la primarie sau unde trebuie sa ma adresez,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:30, 4 August 2014
Daca ati avut chiriasi care si-au schimbat adresa din buletin (adica domiciliul casei parintesti)pe adresa locuintei mele ,din punct de vedere legal dv ati materializat actul de vointa de acordare viza de resedinta
Concomitent cu acordarea vizei de resedinta a fost incheiat si contract de inchiriere ?
In calitate de proprietar al spatiului cu destinatia de locuinta puteti sa solicitati instantei de judecata actiune pentru evacuare
Dupa depunerea cererii la instanta trebuie sa va duceti cu dovada la SEIP sau la politie ,
pentru a evita alte neplaceri
Depunerea cererii de chemare in judecata nu e suficienta. Aveti nevoie de sentinta judecatoreasca de evacuare + anulare acte de identitate. Ceea ce doriti dvs. este costisitor ca bani si timp, nu cred ca merita cheltuiala si efortul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare carte de identitate mihaela0307 mihaela0307 Vreau sa anulez cartea de identitate facuta fiului meu la adresa la care locuiesc. Ce ar trebui sa fac? Refuza sa paraseasca apartamentului. (vezi toată discuția)
Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Anulare luare in spatiu tibisini tibisini Am luat o persoana in spatiu pentru buletin. Are buletin valabil 10 ani. Nu are contract de inchiriere. A locuit la mine dar a plecat dar au fost dicutii ... (vezi toată discuția)