avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare luare in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare luare in spatiu

Am luat o persoana in spatiu pentru buletin. Are buletin valabil 10 ani. Nu are contract de inchiriere. A locuit la mine dar a plecat dar au fost dicutii foarte dure si mi-a transmis ca in viitor o sa revina in apartamentul meu proprietate personala ca sa locuiasca daca nu are unde sa stea ca nu-l pot da afara. Ce pot face in situatia asta:? Eu vreau acum sa-i anulez acest drept de a intra in locuinta mea sa nu am neplaceri in viitor. Care sunt demersurile legale ? Ma pot duce la politie sa anunt ca nu mai locuieste la mine sau e ceva mai complicat de facut ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:04, 9 Iulie 2013
E suficient sa nu ii deschideti usa.
In situatia in care nu exista contract de locatiune,nu are temei legal pentru pretentia de a locui la dvs
Puteti solicita evacuarea persoanei pe calea actiunii in evacuare introdusa in instanta,
Dupa depunerea cererii la instanta trebuie sa va duceti cu dovada la SEIP si politie , pentru a evita alte neplaceri decat cele expuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare carte de identitate mihaela0307 mihaela0307 Vreau sa anulez cartea de identitate facuta fiului meu la adresa la care locuiesc. Ce ar trebui sa fac? Refuza sa paraseasca apartamentului. (vezi toată discuția)
Scoaterea din spatiul locativ Lupumih Lupumih Buna ,am avut niste chiriasi care si-au schimbat adresa din buletin (adica domiciliul casei parintesti)pe adresa locuintei mele acum ei sunt plecati in ... (vezi toată discuția)
Persoana luata in spatiu locativ nectarya nectarya Eu si sotul suntem proprietarii unui apartament in care am luat in spatiu locativ o ruda, facand-ui carte de identitate cu adresa noastra (desi eu nu am fost ... (vezi toată discuția)