avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie CIC pentru doi copii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie CIC pentru doi copii

Buna ziua,
Sunt in concediu pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la doi ani pana in ianuarie 2010 dar am nascut de curand al doilea copil si se pare ca nu pot beneficia de indemnizatia pentru ingrijirea copilului al doilea decat daca renunt la prima. Nu stiu de ce mi-se spune asta pentru ca eu stiu ca "Concediul si indemnizatia de crestere a copilului se acorda pentru fiecare dintre primele trei nasteri... ", "Altfel spus, indemnizatia de crestere a copilului se acorda in functie de numarul de nasteri, iar alocatia de stat-fiecarui copil in parte." Va rog sa-mi raspundeti daca am dreptul si pentru al doilea copil la indemnizatie ( eu sau sotul ).

Cel mai recent răspuns: Rubia Rubia , Consultant resurse umane 20:08, 18 Mai 2009
S-a dezbatut oarecum acest subiect, aici www.avocatnet.ro/content/for...

Cititi un pic si dvs. :)
Poate ne ajuta un avocat... referitor la faptul ca n uputem beneficia de 2 drepturi ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si alocatie copil in strainatate elenailie elenailie Buna ziua, am si eu urmatoarele intrebari : Eu sunt in concediu crestere copil si beneficiez de indemnizatie, am optat pentru varianta pana la doi ani. ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil haba haba as dori sa stiu unde ma pot duce sa ma interesez de aceasta indemnizatie?la primarie?la C.A.S.?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.!!!va multumesc. (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului doinav doinav Am urmatoarea problema. Am fost angajata in invatamant 13 ani, pana la 31 august 2007. In perioada 1 septembrie 2007 pana la 31 decembrie 2007 am fost plecata ... (vezi toată discuția)