avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari Forum 15 Mai 2009 - Autosave pentru ...
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari Forum 15 Mai 2009 - Autosave pentru scrierea de mesaje in Forum

Forum
- salvare mesaj temporar sau autosave mesaj (mesajul se salveaza temporar la un interval de 50 de caractere, el nu apare in forum decat in momentul in care este publicat de catre utilizator).

Cum functioneaza sistemul?
Din 50 in 50 de caractere scrise intr-un mesaj, acesta se auto-salveaza. Iti poti da seama ca s-a auto-salvat la momentul la care apare scris "mesajul temporar a fost salvat!" in coltul din dreapta - sus al casutei de text.

Odata ce s-a salvat o varianta temporara a mesajului, chiar daca se inchide fereastra respectiva, ori de cate ori utilizatorul apasa ulterior butonul "Raspunde", "Citeaza" sau "Subiect nou", dupa caz, o sa regaseasca in casuta de text mesajul scris anterior.

Prin publicarea mesajului, variantele temporare ale acestuia se sterg.

Atentie! Sistemul functioneaza doar daca vorbim despre acelasi computer si despre acelasi browser de internet. De asemenea, odata ce computerul este inchis, se pierd mesajele salvate temporar.
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 00:10, 17 Mai 2009
Felicitari! Partitura se extinde si e perfect. Cum facem cu autocritica?(posibilitatea stergerii unui mesaj propriu)
Motivele le cunoasteti:postare dubla,tripla din cauza lentorii serverelor; aparitia unui nou mesaj in subiect, in timpul elaborarii mesajului propriu, care autoimpune retragerea din discutie si in final ;usurarea muncii admin-ilor!=D>
Daaa, am văzut şi eu. Mă tot deranja ceva la monitor, parcă apărea şi dispărea ceva, când am observat. Felicitări pentru măsură =D> Când mă gândesc că săptămâna trecută după ce am scris un text luuuuung am dat din greşeală back la pagină... :">
:vishenka:
nucu$,
pt mesajele dublate etc: ori avem rabdare sa isi faca treaba serverul (si se planteaza mesajul unic), ori trimitem un mesaj privat catre unul dintre administratori cu indicatiile necesare si sterg ei mesajele in plus...
Cand scriem ”in paralel” cu cineva – si ”publicam” mai tarziu – cred ca butonul ”editeaza” e suficient pt a modifica – sau sterge textul – cu mentiunea motivului (sau un mesaj cu indicatii catre administratori cu rugamintea de a sterge mesajul in plus).
N-ar fi suficient? :weg:
Multumesc, este o salvare pentru mine... =D> Ca sa nu mai pierd cand ma logautez... ;)
Am pierdut subiecte, nu le-am rescris, si apoi nu stiu de ce nu sunt, ca uit care s-au dus in eter si care au fost publicate...
Incerc sa ajung la 50 de caractere, dar nu reusesc...
Oricum, foarte buna idee!
trope_doi a scris:

nucu$,
pt mesajele dublate etc: ori avem rabdare sa isi faca treaba serverul (si se planteaza mesajul unic)

De multe ori nu lipsa rabdarii e de vina ci incertitudinea ca astepti sa se intample ceva sau nu s-a primit comanda de publicare.Acum mi-a venit ideea unei invitatii la rabdare: un semnal de asteptare pe timpul transferului datelor(licar buton Publica mesaj;disparitia lui dupa prima actionare;alt semnal specific).Cat despre celelalte metode , le practicam si eu - de nevoie.Cand ai casuta plina de masaje / subiecte noi, orice lentoare irita.Nu mai vorbesc de manevrele instinctive capatate pe alte site-uri.Oricum ar fi, trebuie sa recunoastem evolutia remarcabila a forumului ... de la origine si pana azi.

Alte discuții în legătură

Declaratia 390 ela30 ela30 Buna ziua, Am completat D390 in pdf inteligent dar nu o pot salva pe discheta.Nici unul din butoane:validare salvare nu fuctioneaza.Ce gresesc?Am luat ... (vezi toată discuția)
Lista probleme in site dupa modificarile din 26 aprile 2010 pianistul pianistul Buna ziua, Dupa cum stiti pe data de 26 Aprilie 2010 forumul Avocatnet.ro a suferit schimbari majore pe partea de backend (parte din spate a forumului, de ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 19 mai 2009 alerte forum pianistul pianistul - am efectuat modificari la modul in care se trimit alertele. Utilizatorii Forumului Avocatnet.ro pot opta (sectiunea Centrul de alerte -> Alerte forum) ... (vezi toată discuția)