Forum
- salvare mesaj temporar sau autosave mesaj (mesajul se salveaza temporar la un interval de 50 de caractere, el nu apare in forum decat in momentul in care este publicat de catre utilizator).
Cum functioneaza sistemul?
Din 50 in 50 de caractere scrise intr-un mesaj, acesta se auto-salveaza. Iti poti da seama ca s-a auto-salvat la momentul la care apare scris "mesajul temporar a fost salvat!" in coltul din dreapta - sus al casutei de text.
Odata ce s-a salvat o varianta temporara a mesajului, chiar daca se inchide fereastra respectiva, ori de cate ori utilizatorul apasa ulterior butonul "Raspunde", "Citeaza" sau "Subiect nou", dupa caz, o sa regaseasca in casuta de text mesajul scris anterior.
Prin publicarea mesajului, variantele temporare ale acestuia se sterg.
Atentie! Sistemul functioneaza doar daca vorbim despre acelasi computer si despre acelasi browser de internet. De asemenea, odata ce computerul este inchis, se pierd mesajele salvate temporar.
=D>
Buna treaba ! Am patit-o si eu ! Am scris de citeva ori un text lung si plin de miez ... ce mai ! ma miram si eu de ce sint in stare ! si in culmea mirarii am dat back ! si pac !
BRAVO tuturor celor care au grija de forum , si multumiri !:vishenka:
Declaratia 390
ela30
Buna ziua,
Am completat D390 in pdf inteligent dar nu o pot salva pe discheta.Nici unul din butoane:validare salvare nu fuctioneaza.Ce gresesc?Am luat ... (vezi toată discuția)