avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariat

La o anumita firma,posturile salariatilor sint remunerate diferit.Adica anumite posturi au unele sporuri salariale in plus fata de altele.Daca un salariat de pe un post este detasat pe alt post unde se acorda anumite sporuri salariale in plus conform fisei postului,acel salariat are dreptul la aceleasi sporuri salariale ca si ceilalti colegi din postul respectiv si dupa cat timp?
Cel mai recent răspuns: anonim_71 , utilizator 13:35, 12 August 2014
Acordarea lui trebuie sa fie reglementata la nivel de angajator.
In general,acordarea sporului se face odata cu ocuparea acelui loc de munca.
Si totusi,angajatorul plateste salariatii care ocupa acel post diferit.Adica nu acorda acel spor de 10% tuturor salariatilor din acel post care au aceleasi atributii de munca.Ce se poate face in acest sens?
Puteti sesiza Inspectia Muncii sau CNCD daca considerati ca este vorba despre o discriminare cu privire la acordarea unor drepturi salariale.
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs contabil sef scoala gimnaziala amaliaf amaliaf Contabilul de la scoala si-a dat demisia si am inteles ca nu se poate da concurs pentru ocuparea postului vacant- 0,25 norma. Va rog sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)
Detasare Cristina-ADM Cristina-ADM Universitatea X isi da acordul ca un profesor din cadrul acesteia sa incheie relatii de munca contractuale pe o perioada determinata de 1 an de zile cu ... (vezi toată discuția)
Despre detasarea angajatului, sporuri si avantaje Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna ziua! De curand am fost detasat de la o institutie de stat la alta instituie de stat, mai exact la un nivel superior. Am citit \"legea detasarii\", am ... (vezi toată discuția)